Fa'amaoniga o Tausaga

Ina ia fa'aoga le upegatafa'ilagi VAPERPRIDE e tatau ona e matua 21 tausaga pe sili atu.Fa'amolemole fa'amaonia lou matua ae e te le'i ulufale i le upegatafa'ilagi.

O oloa i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e faʻamoemoe mo naʻo tagata matutua.

Fa'amalie atu, e le fa'atagaina lou matua

149557404

tala fou

Philip Morris o loʻo faʻamoemoe e toe faʻafouina le faʻatauga i Iapani i tapaa taugofie e le faʻafefe

TOKYO (Reuters) - Philip Morris International Inc i le Aso Lua na faʻalauiloaina se faʻatauga taugofie o lana oloa "vevela e le mu" IQOS i Iapani i se taumafaiga e toe faʻaleleia le faʻatau ma aloese mai tauvaga mai isi sikaleti masani.
Talu ai o sikaleti eletise masani o loʻo i ai le vai nicotine ua faʻasaina lelei i Iapani, ua avea le atunuʻu ma maketi tele mo oloa "faʻavevela e le mu" (HNB), e itiiti le asu ma le manogi nai lo sikaleti masani.
O le kamupani sikaleti Marlboro o Philip Morris na muamua fa'atau atu oloa fa'amalama i Iapani i le 2014, ae ina ua mae'a le si'itia muamua o le fa'atauga i le tausaga na te'a nei ma le tauvaga mai le British American Tobacco ma le Japan Tobacco, o lona fa'atupulaia o sea maketi i kuata talu ai nei...
Na taʻua e le Pule Sili o Philip Morris Andrey Calanzopoulos i le au tusitala i le Aso Lua talu mai le faʻalauiloaina o le IQOS i Iapani, "E manino lava ua faʻagesegese le faʻatau atu o le IQOS."
Ae na ia fai mai afai o le faʻateleina o filifiliga e sili atu ai le lauiloa o se oloa i tagata faʻatau, o lona uiga o le faʻateleina o tauvaga i se taimi umi e le o se mea leaga.
O le aoina fou o le "HEETS", e tau i le 470 yen ($ 4.18) i le pusa, o le a maua i le Aso Lua, o lana tala lea.E sili atu le taugofie nai lo le Philip Morris HeatSticks o loʻo i ai nei, o falaoa tapaa mo masini IQOS, lea e tau 500 yen i le pusa.
"E mautinoa lava e taugata mo nisi tagata e faʻaalu se isi 30 yen i le aso, faʻaopoopo 40 yen," o le tala lea a Calanzopoulos i Reuters i se isi faatalanoaga.
I le ogatotonu o Novema, o le a tuʻuina atu foʻi e le kamupani faʻaleleia lomiga o ana IQOS 3 ma IQOS 3 MULTI masini.O lo'o iai fa'aliliuga o le a fa'aauau pea ona maua i tau o iai nei.
Talu ai nei, na faʻaalia ai e le IQOS se faʻatupulaia vaivai-nai lo le faʻamoemoeina ina ua maeʻa Philip Morris, le kamupani tapaa sili ona tele i le lalolagi, na avea ma taʻitaʻi i le lalolagi i le faʻavevelaina e le mu.
Fai mai Philip Morris o le IQOS o loʻo umia le 15.5% o le aofaʻi o maketi tapaa a Iapani, e aofia ai sikaleti masani, ae o lena maketi ua mautu.
"Ou te manatu o le faʻagesegese i soʻo se vaega e masani lava," o le tala lea a Calanzopoulos."E i ai a matou tagata mulimuli muamua ma sili atu tagata le mautonu."
Ua faʻauluina foʻi e Philip Morris se talosaga tau maketi mo le IQOS ma le FDA, faʻatagaina le kamupani e faʻatau atu i le igoa o le faʻaitiitia o lamatiaga.
Philip Morris na vavae ese mai Altria Group Inc. toetoe lava sefulu tausaga talu ai ma Altria o le a faʻatau pisinisi IQOS i le Iunaite Setete.
Fai mai Calantzopoulos o le laisene faʻapisinisi e faʻamoemoeina i le faaiuga o le tausaga ma Altria ua "sauni e faʻalauiloa".
O le lipoti a Tesema a Reuters na faʻaalia ai faʻaletonu i le aʻoaʻoga ma le poto masani a nisi o tagata suʻesuʻe autu i faʻataʻitaʻiga a le Philip Morris na tuʻuina atu i le FDA.
Na maua e Philip Morris le gauai i le Aso Gafua ina ua uma ona faʻasalalau se faʻasalalauga i luga o le nusipepa e fa itulau e unaʻia ai tagata ulaula e tuu.


Taimi meli: Nov-01-2022