Fa'amaoniga o Tausaga

Ina ia fa'aoga le upegatafa'ilagi VAPERPRIDE e tatau ona e matua 21 tausaga pe sili atu.Fa'amolemole fa'amaonia lou matua ae e te le'i ulufale i le upegatafa'ilagi.

O oloa i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e faʻamoemoe mo naʻo tagata matutua.

Fa'amalie atu, e le fa'atagaina lou matua

149557404

tala fou

Philip Morris Fa'ate'a ese le US IQOS Fa'aulufale Fa'asa ona Fa'atau Fa'atauga Ise Mea

O loʻo i ai pea fuafuaga faʻafuaseʻi a le kamupani tapaa a le lalolagi, e aofia ai le siitia o fale gaosi oloa i Amerika

Philip Morris International (PM 1.17%) e leai se aafiaga leaga mai le faasāina o le faaulufale mai o lana masini tapaa vevela IQOS i totonu o le Iunaite Setete, ona o taunuuga o le kuata lona fa a le kamupani sikaleti na faaalia ai tupe maua ma tupe mama e sili atu nai lo le faamoemoe.

O fa'atauga a le IQOS na fa'amauina tulaga maualuga i isi nofoaga i le lalolagi, ma fa'amautu fa'atauga sikaleti fa'aleaganu'u i le fa'aitiitiga o tapula'a COVID-19, ma ta'ita'ia ai Philip Morris e tu'uina atu ta'iala i luma atu o fa'atauga a Wall Street.

fou3 (1)

O lo'o fa'aauau pea ona fa'atumauina e le kamupani sikaleti lana ta'utinoga i se lumana'i e leai se ulaula, lea o sikaleti fa'aeletoroni e pei o le IQOS o le puna muamua lea mo le tu'uina atu o le nicotine.Ma e ui lava e le o iloa pe mafai ona foia le faʻalavelave maualuga o le faʻasaina o le faʻaulufaleina mai o le IQOS, fai mai le Pule Sili o Jacek Olczak: "Matou te ulufale atu i le 2022 ma faʻavae malosi, faʻavaeina e le IQOS, ma faʻalauiloa fou e oʻo mai i la matou faʻasalalauga lautele o oloa e leai se ulaula. ."

Tu'u ese se avanoa tele maketi

O tupe maua lona fa-kuata o le $8.1 piliona na siitia i luga 8.9% mai le tausaga talu ai, poo le 8.4% i luga o se tulaga fetuunai, ona o le IQOS o uta o uta na siʻitia i le 17% i le 25.4 piliona iunite ma sikaleti feʻaveaʻi na siitia 2.4% mai le tausaga talu ai (Corporate Event). Faʻamatalaga tuʻuina mai e Wall Street Horizon).

E tusa lava pe leai se manuia o le maketi a Amerika, o le maketi IQOS na siitia le tasi pasene i le 7.1%.

O le masini tapaa vevela na faʻasaina mai le faʻaulufaleina mai i totonu o le US ina ua molia e le British American Tobacco (BTI -0.14%) ia Philip Morris i luma o le US International Trade Commission, lea na ioe i le IQOS ua solia pateni a Peretania Amerika.

Philip Morris sa i ai se maliliega ma Altria (MO 0.63%) e maketi ma faatau atu le IQOS i le US ina ua uma ona maua e le masini le faamaoniga a le US Food & Drug Administration, ae a o fuafua Altria mo le taʻavale a le atunuu o le masini, na tuʻuina atu e le ITC le faʻalavelave mataʻutia. i na fuafuaga.E ui lava o loo faagasolo le apili o le faaiuga, ae o le a tele tausaga o le a foia le mataupu.

British American Tobacco fai mai o le IQOS na solia ni pateni se lua na ia mauaina ina ua ia faatauina Reynolds American.Na molia e faapea o le masini o loʻo faʻaaogaina se kopi muamua o tekinolosi o loʻo i ai nei na fausia mo le faʻamafanafanaina o lana masini glo.O le lau fa'avevela o se fasi sima e fa'avevela ai le fasi tapaa ma mata'ituina le vevela ina ia aua ne'i mu.Na malilie le ITC ma faʻasaina le latou faʻaulufale mai, ma taʻitaʻia ai Philip Morris e mafaufau e siitia a latou gaosiga i le US

fou3 (2)

O sikaleti ose povi tinoitupe

Talu ai o le US ua manatu o le maketi tele mo oloa faʻaititia-tulaga lamatia e pei o le IQOS, o se faʻalavelave matuia ia Philip Morris ma Altria e le mafai ona faʻatau atu iinei.Altria, aemaise lava, e leai sana e-cigs e faʻatau atu, aua na tapunia a latou gaosiga i le faʻamoemoe e faʻatau atu le IQOS.

O le mea e lelei ai, o faʻatauga o loʻo alu ese i se isi mea.Na oso aʻe le Iuni a Europa i le 35% i le 7.8 piliona iunite, ae o Europa i sasaʻe ma Asia i sasaʻe ma Ausetalia na sili atu ona maualalo i le 8% ma le 7%, i le faasologa.

Ae, e ui lava o le IQOS o le lumanaʻi a Philip Morris, o sikaleti faʻafefe o loʻo avea pea ma ana tinoitupe sili ona tele.I le mea na i ai le aofaʻi o le 25.4 piliona IQOS iunite na lafoina i le kuata, o sikaleti e ono taimi sili atu i le 158 piliona iunite.

O Marlboro o loʻo tumau pea lona faʻailoga sili ona tele, faʻatolu taimi sili atu nai lo le isi tele, L&M.I luga o le 62 piliona iunite, o Marlboro lava ia e 2.5 taimi sili atu nai lo le vaega atoa tapaa vevela.

O loo ulaula pea

O Philip Morris e manuia mai le natura o le sikareti e fai ma vaisu, lea e toe fo'i mai ai ana tagata fa'atau mo le tele e ui lava i le si'isi'i masani o tau i le tele o taimi i le tausaga.O le aofa'i atoa o tagata ulaula e fa'aitiitia malie, ae o le vaega o totoe o lona 'autu lea ma latou fa'atumauina ai le tele o tupe mama a le kamupani tapaa.

Ae ui i lea, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia e Philip Morris lana pisinisi e leai se ulaula ma matauina o le aofaʻi o tagata faʻaoga IQOS i le faaiuga o le kuata lona fa e tusa ma le 21.2 miliona, lea e tusa ma le 15.3 miliona ua sui i le IQOS ma taofi atoa le ulaula.

Ose tulaga mata'ina lea, ma a'o iloa e le to'atele o malo le manuia o le fa'aitiitia o le fa'aleagaina mai le sikaleti eletise, o lo'o i ai pea le avanoa e maua ai e Philip Morris se lalolagi e leai se ulaula.

O lenei tusiga o loʻo faʻatusalia ai le manatu o le tusitala, e ono le ioe i le tulaga "aloaia" faʻatonuga a le Motley Fool premium faufautua auaunaga.O matou e felanulanua'i!O le fesiligia o se su'esu'ega fa'akomepiuta - e o'o lava i se tasi o a tatou lava - fesoasoani ia i tatou uma e mafaufau loloto e uiga i le teufaafaigaluegaina o tupe ma faia filifiliga e fesoasoani ia i tatou ia sili atu le atamai, fiafia, ma mauoa.

O Rich Duprey e ana le Altria Group.Ua fautuaina e le Motley Fool le British American Tobacco.O le Motley Fool o lo'o i ai se faiga fa'alauiloa.


Taimi meli: Apr-29-2022